INTRO_KidJey

Standard

9c738cfe54cb3d403d869f698893d6ff

Arriza Briella | 01Line | KidJey&BlankArmy | Artworker&Author


Panggil aja Riza atau Jey. Biasanya aku lebih suka panggil kalian kakak/oke gk penting.

Aku juga ikut Cover Dance sebagai Eunji APink di Malang tapi belom debut debut/?. Aku lahir pada tanggal 23 Maret 2001 dilahirkan sebagai anak tunggal /?. Aku ini writer abal abal dan aku selalu nyiapin satu buku itu isinya FF semua dan kalo udah selese bakal aku post dan itu selalu wkwk. Fandom aku Fans Lovelyz,Kamilia & ARMY.

Bias aku di lovelyz adalah Yein & Sujeong alias duo maknae /?
Kalo bias aku di KARA adalah semua /? terutama Jiyoung
Dan bias aku di BTS adalah V,Jungkook dan Jin

So kalo ada yang mau kenalan lebih dekat bisa contact maybe ?

Facebook : Arriza Briella
Twitter : @taeriza
BBM : 5219AFA4 / 52861AC2
Line : blankjy
Page FB : KidJey.


Wait my Fanfiction,request? only contact me ^^
“Just Follow me and run like your life depends on it.Because it does.-Jey”

Bye
Kid jey
tumblr_nf0c39UyA41u2jopyo1_250

Advertisements

2 thoughts on “INTRO_KidJey

Lovelinus, leave a comment pls ^^

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s